Wishbone fietstas - Marine

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

HEB347

Wishbone Bike Bag brengt mooi en duurzaam design samen in een slimme alles-in-één, one-size-fits-all draagoplossing. Met deze fietstas kan je buitenkomen, een geweldige manier om je spullen met je mee te dragen.

Dit is een multifunctionele fietstas, schoudertas, kinderrugzak of draagtas in één, gemaakt uit gerecycled leer en geschikt voor kinderen, volwassenen en fietsen in alle maten.

45,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3514

TypeFietsaccessoires
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 1 jaar
FietsenAccessoires

Wishbone Bike Bag Marine is een prachtige lederen fietstas en hip accessoire voor je Wishbone bike. Transformeert je 4-in-1 fietstas eenvoudig met een eenvoudig montagesysteem met gesp + nop.

De blauwe Wishbone Bike Bag is gemaakt van gerecycled leder. Het is een duurzame keuze en een eenvoudig, modulair ontwerp met riem, gesp en knop om volwassenen en kinderen te vergezellen on-the-road en geschikt voor veel verschillende functies op en naast de fiets.

Elke Wishbone fietstas wordt geleverd met drie afneembare banden zodat je ze kan  omtoveren van draagtas naar schoudertas, rugzak of fietstas. Grijze bandjes inbegrepen. Verwisselbare banden (1 korte en 1 lange) worden apart verkocht in marine, rood, geel of terra. Voor kinderen van 1 tot 100 jaar.

Materiaal: gerecycleerd leder
Afmetingen: 20 x 7,5 x 20 cm

_

WISHBONE BIKE staat voor plezier, creativiteit en duurzame designs. Ze maken speelgoed voor kinderen van 1 tot ongeveer 5 jaar dat meegroeit met je kinderen en lang meegaat. Speelgoed dat tegen een stootje kan en tegelijk je kind stimuleert om op pad te gaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.42
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag. Moderne twist op de klassieke kinderfiets Wishbone is een merk voor de actieve gezinnen , designliefhebbers en bewuste consumenten . Ze creëren een nieuwe generatie kinderfietsen gemaakt met duurzame materialen en met oog voor design, mens en natuur. Hun belangrijkste waarden tijdens het ontwerpen zijn personaliseerbaar, moduleerbaar, transformeerbaar,duurzaam, kwalitatieve materialen en minder afval. Meegroei fietsen voor kids van 1 tot 5 jaar Voor elke mini fietser heeft Wishbone de leukste fietsen in huis. Van houten flips en loopwagens voor de jongsten tot coole tweewielers voor de iets grotere kids. Stuk voor stuk gemaakt met stevige materialen én met een oog voor detail. Pimp elke fiets met de bijhorende kleurrijke zadels en stickers.