Vizier voor Chapter helm - High Viz

Gele zonneklep, zorgt voor extra zichtbaarheid én stijl

Staat: Nieuw product

Thousand

OY470

Hou de weg voor je altijd goed de gaten en komt tegelijk stijlvol voor de dag met dit opvallend vizier voor je Chapter helm.

Ideaal om af en toe af te wisselen en je helm te doen matchen met je mood.

17,95 €

14,36 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TH-1100505221

CollectieChapter
TypeFietsaccessoires
KleurGeel

Extra vizier High Viz voor je Chapter helm van THOUSAND is ideaal om af en toe van look te wisselen. Dit accessoire houdt de zon uit je ogen en voegt instant stijl toe. Ook verkrijgbaar in andere kleurtjes. Past op alle Chapter helmen, kies hier jouw favoriet >

Maat: one size
Let op: dit is enkel het vizor, Chapter helmen worden apart verkocht.

_

THOUSAND brengt ons designer fietsaccessoires met oog voor detail en details in vegan leder. Nadat de oprichtster een vriend verloor in een fataal fietsongeluk besloot ze helmen en accessoire te ontwerpen die je wél wil dragen. Het doel is om minstens 1000 levens te redden en elk ritje - op je fiets, electrische step, longbroad, skateboard, rollerskates, ... - leuker te maken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Voordat Gloria Hwang in 2015 met  THOUSAND begon, droeg ze nooit een helm tijdens het fietsen. Ze waren te groot, te onhandig en zagen er te futuristisch uit. Maar toen ze een vriend verloor bij een fataal fietsongeluk, wou ze dit veranderen. besloot ze haar steentje bij te dragen en mensen ervan te overtuigen een helm te dragen . In plaats van genoegen te nemen met de 'lelijke' helmen op de markt, ontwierp ze een eigen helm. Ze richtte THOUSAND op met als doel minstens 1.000 levens te helpen redden. "We hebben ons bedrijf 'THOUSAND' genoemd met als doel om 1000 levens te helpen redden door helmen te maken die mensen ook echt willen dragen." - GLORIA HWANG, founder van dit hip helmenmerk. THOUSAND wil graag zijn steentje bijdragen aan verkeersveiligheid en meer mensen helpen om te kiezen voor veiligheid. Elke helm die verkocht wordt betekent een andere rijder die ervoor kiest om veilig te zijn door een helm te dragen.  Dit hip helmenmerk maakt deel uit van 1% For The Planet waarbij ze 1% van hun jaarlijkse omzet doneren aan milieubewuste organisaties en daarnaast meten ze hun CO2-uitstoot om dit te compenseren en zo een positieve impact te hebben op de planeet.