Wishbone Jersey - Pink

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

Let's ride that Wishbone Bike! (10)

Elke snelheidsduivel heeft een blitse outfit nodig! Met de Wishbone Jersey scheurt vanaf nu elke stoere meid in stijl door het huis, de tuin en...

49,90 €

34,93 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3207

KleurRoze
Leeftijdvanaf 1 jaar
FietsenAccessoires
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Elke snelheidsduivel heeft een blitse outfit nodig! Met de Wishbone Jersey scheurt vanaf nu elke stoere meid in stijl door het huis, de tuin en de straat. Snel & cool, voor een echte winnaar! Het truitje is gemaakt van een ademende COOLMAX® stof, gaat makkelijk aan en uit met een rits en heeft onderaan een rek met anti-slip. Op de rug zitten twee zakjes voor eten of drinken, net zoals bij echte renners!
Tip: maak jouw outfit helemaal compleet met het bijhorend petje, ook opgenomen in ons Wishbone-assortiment!

De Wishbone Jersey komt in drie maten:
- maat S: 1-2 jaar
- maat M: 3-4 jaar
- maat L: 4-5 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag. Moderne twist op de klassieke kinderfiets Wishbone is een merk voor de actieve gezinnen , designliefhebbers en bewuste consumenten . Ze creëren een nieuwe generatie kinderfietsen gemaakt met duurzame materialen en met oog voor design, mens en natuur. Hun belangrijkste waarden tijdens het ontwerpen zijn personaliseerbaar, moduleerbaar, transformeerbaar,duurzaam, kwalitatieve materialen en minder afval. Meegroei fietsen voor kids van 1 tot 5 jaar Voor elke mini fietser heeft Wishbone de leukste fietsen in huis. Van houten flips en loopwagens voor de jongsten tot coole tweewielers voor de iets grotere kids. Stuk voor stuk gemaakt met stevige materialen én met een oog voor detail. Pimp elke fiets met de bijhorende kleurrijke zadels en stickers.
Collectie Let's ride that Wishbone Bike!
Inspiratie en stories