Loopwagen vrachtwagen

Stabiele loopauto uit hout met opbergluikje

Staat: Nieuw product

Vilac

JT230

Jouw mini camioneur weet meteen raad met deze geweldige loopauto of liever gezegd loopvrachtwagen uit hout, een prachtig ontwerp van het Franse speelgoedmerk Vilac.

Dankzij de 6 wielen biedt deze camion een stevige basis, zodat zelfs de allerkleinste stappertje veilig kunnen bewegen en op avontuur gaan!

87,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1030

CollectieVilac Premier âge
TypeLoopwagentjes
KleurGeel

Loopwagen vrachtwagen van VILAC heeft een echt stuurwiel om het voertuig te besturen en de stuurhoek is opzettelijk beperkt om te voorkomen dat je kind omvalt. Fijn extraatje: onder de zitting bevindt zich een luikje waar je kapoen een knuffel in kan stoppen of ander klein speelgoed in kan opbergen.

Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 18 maanden
Afmetingen: 76 x 38 x 40 cm

_

VILAC dat is kleurrijk, klassiek en toch tijdloos speelgoed voor kinderen die graag volop spelen, beleven en fantaseren. Een perfecte match met de speelgoedcollectie van De Kleine Zebra. Hun collectie van rollenspeelgoed, spelletjes, buitenspeelgoed, originele cadeaus & accessoires wordt ontworpen in het hart van de Jura (Frankrijk) en zal menig kinderhart moeiteloos veroveren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0004.5
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!