Wheely Bug varken loopauto large 3 tot 5 jaar

Staat: Nieuw product

Wheely Bug

HEB087

Let's ride a classic Wheely Bug (11)

Dit is het grote broertje van de Wheely Bug small, gemaakt voor kids vanaf 3 tot en met 5 jaar.

Deze coole Wheelybug is een loopfietje in de vorm van een stoer varken, met 4 zwenkwieltjes waardoor kinderen in een kleine ruimte alle kanten op kunnen draaien. Wheelybugs gaan achteruit, vooruit, opzij en rond en rond.

89,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WBPIGL

Leeftijdvanaf 3 jaar

Door de roestvrije aluminium duwbeugel kan je er veilig op zitten en rondjes rijden.

Deze Wheely Bug is geschikt voor kids van 3 tot 5 jaar. Draagt tot 25 kg, wieltjes laten geen strepen achter op de vloer en zijn eenvoudig te reinigen of te vervangen.

Afmetingen: Large 46 (lengte) x 28 (breedte) x 26 (zithoogte) cm. Hoogte van de stuurbeugel is 31 cm. CE en EN71 keurmerk. Bestaat ook in een kleinere versie voor kids van 1 tot en met 3 jaar.

De Wheelybug is vervaardigd in materiaal van hoge kwaliteit en overleeft zonder twijfel verschillende jaren. De body is gemaakt van zacht PU dat je makkelijk kan schoonvegen.

Let op met de aankoop van een grote Wheely Bug, zonder voldoende kniebuiging en platte voeten op de grond kan een kind hem niet zelfstandig gebruiken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4628312.6
Wheely Bug - De Wheely Bug loopwagen is ontworpen in Australië en won diverse internationale awards waaronder Best Australian toy en Good toy . De Wheely Bug is erg veilig en gebruiksvriendelijk voor peuters en kleuters. Met zijn lichte en vriendelijke ontwerp is hij een leuk vriendje voor jongens en meisjes. Met 4 zwenkwieltjes voor bewegingen in elke richting. Erg bevorderend voor de grove motoriek van je kids en hun verdere ontwikkeling.Wheely Bugs, gebouwd voor jarenlang plezierHet lichaam is gemaakt van zacht gepolsterd vinyl dat gemakkelijk kan worden schoongeveegd. De afgeronde hoeken zorgen voor een veilige, ergonomische basis . De wiebelende voelsprieten zijn gemaakt van roestvrij stalen veren en hebben een interne snoer om te voorkomen dat je kleintje ze eruit trekt. De duwbeugel is van roestvrij aluminium.
Collectie Let's ride a classic Wheely Bug
Inspiratie en stories