Plan Toys houten trekwagen - Zwart

Stevig trekspeelgoed uit rubberhout met 4 wielen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE180

Niet leuker dan door het huis wandelen en allerlei spulletjes, knuffels, speelgoed te verzamelen in je trekwagen. Deze houten wagen op 4 wielen is een feest voor elk kind.

Staat mooi in de kinderkamer en is leuk voor je mini om mee te spelen!

85,89 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8619

CollectiePlan Home
TypeTrekspeelgoed
KleurZwart
Leeftijdvanaf 3 jaar

Zwarte houten trekwagen van PLAN TOYS is stevig en multifunctioneel speelgoed, gemaakt uit milieuvriendelijk materialen. Plan Toys gebruikt hout van latex bomen die geen latex meer produceren. Dit zorgt voor een unieke uitstraling en duurzaamheid van houten speelgoed. Om te gebruiken als trekspeelgoed, poppenwagen, karretje om te shoppen in je speelgoedwinkel of gewoon als speelgoedmand. De wielen maken geen strepen op de vloer.

Fijn weetje: met meerdere trekwagens kan je een treintje maken.

Afmetingen: 25 x 20 x 36 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.