Plan Toys houten spaarpot - Olifant

Originele en moderne houten spaarbank, vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE182

Wie wil er nu niet sparen met deze olifant spaarpot aan je zijde. Een wondermooi stukje deco voor elke kinderkamer!

De spaarbank helpt kinderen te motiveren om geld te sparen en te leren tellen, terwijl het ook hun fijne motoriek verbetert. Stop een munt in de gleuf en til het hoofd van de olifant op om de munt te laten vallen.

33,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8707

SamenstellingenHout
CollectiePlan Home
TypeSpaarpotjes
KleurBruin

Houten Olifant spaarpot van PLANTOYS helpt kinderen te motiveren om te leren over geld en sparen. Steek de muntjes eenvoudig in de rug van de olifant, til de slurf op om je munten in de spaarbank te laten vallen. Wil je iets kopen? Dan kan je de munten uit de spaarolifant halen via de rubberen stop onderaan de buik van de olifant. Origineel geschenk voor elk kind!

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 15,3 x 12 x 10,7 cm

Gewicht: 430 gram

Materiaal: 100% ecologisch rubberhout

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.