Victoriaans poppenhuis uit rubberhout

Wondermooi one-of-kind poppenherenhuis uit rubberhout

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT132

PlanNatural: klassiek houten speelgoed (5)

Hoe mooi is dit huis? Je zou er zelf in willen wonen :-) helaas is het enkel om mee te spelen. Maar dit wordt leuk dat zie je meteen.

Dit houten poppenhuis van Plan Toys is gebouwd met oog voor detail en is gemaakt uit stevig en duurzaam rubberhout. Het wordt ongetwijfeld dé blikvanger van elke kinder- of speelkamer.

359,09 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7124

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypePoppenhuizen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Prachtig vormgegeven houten poppenhuis in Victoriaanse stijl van Plan Toys. Dit huis heeft 3 verdiepingen en kan geopend worden zodat je kindje in elk hoekje kan spelen. Er zitten erg leuke details in zoals raampjes die omhoog geschoven kunnen worden, een trappenhal die elke etage met elkaar verbindt en ook de zolder is volledig in te richten naar eigen smaak. Meubels niet inbegrepen. Dit statig houten herenhuis is gemaakt uit stevig en duurzaam rubberhout.

Afmetingen: 72 x 32 x 64 cm
Materiaal: duurzaam rubberhout
Leeftijd: vanaf 3 jaar

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval rubberhout, dat is hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0009.81
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie PlanNatural: klassiek houten speelgoed
Inspiratie en stories