Micro poppenzitje Scootaseatz - blauwgroen

Nice-to-have voor steppende poppenouders

Staat: Nieuw product

Micro

OY556

Het avontuur wordt enkel leuker met dit poppenstoeltje op je step: een leuke musthave om op je Mini of Maxi step te zetten dat ook past op andere loopfietsjes!

Dit is niet enkel een fijn accessoire, het stimuleert kinderen ook in hun rollenspel en in creatief denken.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AC20101

CollectieMicro accessoires
TypeFietsaccessoires
KleurBlauw

Poppenzitje Scootaseatz uit de collectie van MICRO MOBILITY zorgt ervoor dat de favoriete pop of knuffel ook mee kan op de step. Zo wordt steppen nog leuker!

Deze Scootaseat is gemaakt van zacht, kwaliteitsvol materiaal dat je makkelijk proper kan maken en dankzij de velcro strips ook super makkelijk vast te maken aan je kinderstep. Zo zullen kinderen niet alleen buiten willen spelen met hun knuffelbeer, maar ze ook niet snel verliezen!

✔ Neem je pop of knuffel overal mee naartoe!
✔ Makkelijk vast te maken
✔ Past op élke Micro step
✔ Bevordert kinderen hun rollenspel

Compatibel met:

  • Micro Mini2Go step
  • Micro Mini 3in1 step
  • Mini Micro step
  • Maxi Micro step

_

Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen en zijn al vaak bekroond met prijzen voor het design en de functionaliteit. Maar het belangrijkste is dat ze plezier, geluk én een glimlach hebben gebracht op ieders gezicht - de kinderen, de ouders en het onze!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De Zwitserse  MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen van 1 tot 12 jaar . De Award-winning steps met 3 of 2 wielen  zijn gemaakt van  ongeëvenaarde kwaliteit. En zorgen voor eindeloos veel plezier. Better urban lifestyle voor coole kiddos De Micro kinderstepjes zijn er in verschillende maten, kleuren en modellen. Het is niet gewoon speelgoed maar een degelijke musthave die ook sportiviteit brengt en duurzaam is. Een Micro stepje kan je gerust doorgeven aan broertjes of zusjes, neefjes, of nichtjes ...  H et eerste 3-wielige 'Kickboard' is door Micro in 1999 ontworpen voor volwassenen. Kinderen vinden het surfgevoel van je gewicht gebruiken om te sturen echter geweldig. Het gepatenteerd design zorgt voor veel stabiliteit en geeft vertrouwen aan je mini. Stoer, stevig met een hoge mate van fun. Daarnaast hebben zijn er ook tweewielsteppen en fijne accessoires. Ontdek de collectie van Micro bij De Kleine Zebra!