Micro step Speed+ - Mint

Inklapbare step met schokabsorberende wielen voor een comfortabeler ride.

Staat: Nieuw product

Micro

OY538

Licht, wendbaar en snel - de muntgroene Micro Speed ​​is dé perfecte metgezel voor hop on, hop off ritjes. Hij is licht dus gemakkelijk draagbaar.

Het echte verschil van de Speed ​​zit hem echter in het geïntegreerde schokdempingssysteem in de wielen - het werkt als een vering op een fiets om hobbels op de weg op te vangen en comfortabel overal naartoe te steppen.

159,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SA0122

CollectieMicro Speed+
TypeSteps
KleurMuntgroen
Leeftijdvanaf 10 jaar

Micro Speed+ Mint heeft schokabsorberende wielen voor een comfortabeler ride. Deze muntgroene Micro step is licht van gewicht, gemakkelijk op te vouwen (dit is geen stuntstep) en heeft een verstelbaar stuur: 66 - 96 cm

De kleine 145 mm wielen zijn perfect geproportioneerd - groot genoeg om snel te rijden, maar toch nog licht van gewicht. Dit alles maak de Speed ​​perfect voor tieners en volwassenen.

  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 10 jaar tot volwassenen
  • Compact, inklapbaar en lichtgewicht
  • Schokdempende wielen
  • 145 mm wielen
  • Gewicht: 3,8 kg
  • Max belasting: 100 kg

_

Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen en zijn al vaak bekroond met prijzen voor het design en de functionaliteit. Maar het belangrijkste is dat ze plezier, geluk én een glimlach hebben gebracht op ieders gezicht - de kinderen, de ouders en het onze!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De Zwitserse  MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen van 1 tot 12 jaar . De Award-winning steps met 3 of 2 wielen  zijn gemaakt van  ongeëvenaarde kwaliteit. En zorgen voor eindeloos veel plezier. Better urban lifestyle voor coole kiddos De Micro kinderstepjes zijn er in verschillende maten, kleuren en modellen. Het is niet gewoon speelgoed maar een degelijke musthave die ook sportiviteit brengt en duurzaam is. Een Micro stepje kan je gerust doorgeven aan broertjes of zusjes, neefjes, of nichtjes ...  H et eerste 3-wielige 'Kickboard' is door Micro in 1999 ontworpen voor volwassenen. Kinderen vinden het surfgevoel van je gewicht gebruiken om te sturen echter geweldig. Het gepatenteerd design zorgt voor veel stabiliteit en geeft vertrouwen aan je mini. Stoer, stevig met een hoge mate van fun. Daarnaast hebben zijn er ook tweewielsteppen en fijne accessoires. Ontdek de collectie van Micro bij De Kleine Zebra!