Micro step Cruiser - Aqua

Opklapbere step met grote wielen en comfortabel stuur

Staat: Nieuw product

Micro

OY547

Cruise door de straten met deze gepimpte Micro step!

Jonge kinderen weten meteen weg met deze super coole micro step. Het comfortabele stuur en de stoere grote wielen zorgen voor een ultieme step-ervaring! Het brengt veel vertrouwen in hun stepgedrag en ze hebben veel controle over hun step.

139,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SA0203

TypeSteps

Micro step Cruiser Aqua van MICRO is een lichtgewicht step is gemaakt uit aluminium, uiterst eenvoudig in gebruik en ontworpen voor de beginnende stepper.

De Micro Cruiser is bestemd om te cruisen over verschillende wegdekken. De grote wielen en het brede fiets-achtige stuur voorziet een ultieme step-ervaring met veel comfort. Een kort platform zorgt er nog altijd voor dat het een compacte step is.

Met een maximum gewicht van 100 kg en een verstelbaar stuur is de Cruiser step geschikt voor bijna iedereen – vanaf 5 jaar tot tiener, en van jongvolwassen tot 100 jarige. Deze geweldige Micro step is gemakkelijk op te vouwen (dit is geen stuntstep) en heeft een verstelbaar stuur: 74-89 cm

_

Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen en zijn al vaak bekroond met prijzen voor het design en de functionaliteit. Maar het belangrijkste is dat ze plezier, geluk én een glimlach hebben gebracht op ieders gezicht - de kinderen, de ouders en het onze!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Liesbeth V.
  •  de 22/12/2022
Dochter kreeg deze step van de Sint. Ze is er heel blij mee. Hij gaat snel en oogt mooi.
Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De Zwitserse  MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen van 1 tot 12 jaar . De Award-winning steps met 3 of 2 wielen  zijn gemaakt van  ongeëvenaarde kwaliteit. En zorgen voor eindeloos veel plezier. Better urban lifestyle voor coole kiddos De Micro kinderstepjes zijn er in verschillende maten, kleuren en modellen. Het is niet gewoon speelgoed maar een degelijke musthave die ook sportiviteit brengt en duurzaam is. Een Micro stepje kan je gerust doorgeven aan broertjes of zusjes, neefjes, of nichtjes ...  H et eerste 3-wielige 'Kickboard' is door Micro in 1999 ontworpen voor volwassenen. Kinderen vinden het surfgevoel van je gewicht gebruiken om te sturen echter geweldig. Het gepatenteerd design zorgt voor veel stabiliteit en geeft vertrouwen aan je mini. Stoer, stevig met een hoge mate van fun. Daarnaast hebben zijn er ook tweewielsteppen en fijne accessoires. Ontdek de collectie van Micro bij De Kleine Zebra!