Banwood Kinderstep Maxi - White

Witte Maxi Scooter met 2 wielen en rieten mandje, vanaf 6 jaar

Staat: Nieuw product

Banwood

BAN0007

Ook oudere kinderen kunnen nu heerlijk steppen met de Banwood Maxi Scooter! Prachtig ontworpen met tijdloze vintage stijl, zonder in te boeten op functionaliteit en veiligheid. Een ideaal cadeau dat niet alleen veel wielerpret met zich meebrengt maar ook het zelfvertrouwen van kinderen opkrikt naarmate ze beter en beter kunnen scooteren.

De witte Maxi Scooter wordt geleverd met onze iconische rieten mand, geweldig om de benodigdheden mee te nemen naar school, het park, het strand of op een nieuw avontuur!

149,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BW-SCOOTER-MX-WHITE

TypeSteps
KleurWit
FietsenKindersteps
Vouchereco

Kinderstep Maxi White van BANWOOD is gebouwd om de tand des tijds te doorstaan, uitgerust met een ergonomische T-stuur dat gemakkelijk kan worden aangepast aan de lengte van je kind, daarnaast heeft deze tweewielige step een lichtgewicht aluminium frame en een houten eiken anti-slip dek voor een veilige rit. De step stuurt net als een fiets.

De belangrijkste features van deze blauwe Banwood kinderstep:

  • Lichtgewicht aluminium frame
  • Inclusief populaire Banwood fietsmandje
  • Breed eiken scooterdek met anti-slip tape
  • Afgewerkt met retro geïnspireerde rubberen handgrepen
  • Achterrem
  • Klassiek stuursysteem, net als een fiets
  • Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren
  • Bijpassende kinderhelm apart verkrijgbaar >

Aanbevolen leeftijd: 6+
Gewicht: 3,35 kg (inclusief mandje)
Max gewicht 100 kg
Afmetingen: in hoogte verstelbare T-bar: 74,5-84,5 cm - stepdek: 45 x 11,5 cm

Weetje: voor kleinere kinderen is de Banwood scooter met 3 wielen, die shop je hier >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0004.5
Banwood is een Berlijns fietsmerk voor kinderen tot ongeveer 5 jaar, dat heel herkenbaar is door zijn klassiek ontwerp. Banwood heeft als missie om de beste, meest veilige en tijdloze fietsen te maken. Zo'n exemplaren die kinderen al op jonge leeftijd motiveren om vrolijk door het leven te bollen! Duurzame kinderfietsen met een tijdloos design Elke kinderfiets van Banwood is gemaakt van rustieke en duurzame hoogwaardige materialen . Het frame is van staal en het stuur van aluminium. Het zadel en de handvatten zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer, een materiaal dat geschikt is voor alle weersomstandigheden en gemakkelijk afgeveegd kan worden. Het afneembare rieten mandje is ideaal voor al je spullen mee te nemen op avontuur. Eerste loopfietsen van Banwood First GO! is Banwood's eerste loopfiets met een vintage-look. De Banwood Classic is een 16" kinderfiets met trappers, zijwieltjes en een mandje voor het echte werk. Voor elke kleur fiets maken ze ook een bijpassende fietshelm. We love the way kids play!