Stevig Vormboek

Kartonnen peuterboekje met verschillende dieren

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX365

World of play by Trixie (76)

Ontdek al de dierenvrienden van Trixie in dit stevig vormenboekje, gaande van een gekke flamingo tot een brullende leeuw!

Dit stevig boekje is ideaal voor kleine peuters die graag pagina's omdraaien en diertjes willen leren benoemen.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 35-622

SamenstellingenKarton
CollectieCardboard Toys
TypeBabyboekjes
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 18 maanden

Schattig kartonboekje van Trixie is een erg leuk en tactiel peuterboekje, aangezien elke kleurrijke pagina de vorm aanneemt van het dier in kwestie.

Materiaal: sterk FSC karton, bedrukt met soya inkt en vernis op waterbasis

Afmetingen: 12 x 20 cm

Leeftijd: vanaf 18 maanden

_

WORLD OF PLAY van Trixie laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen speelt, leert en groeit. Een nagelnieuwe collectie van spelletjes uit stevig karton, zachte knuffels en houten speelgoed. Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert TRIXIE een speeltuin die de verbeelding van je mini doet pieken. Elk speeltje wordt gekenmerkt door een tijdloos ontwerp en gemaakt uit duurzame materialen om ervoor te zorgen dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven. Welkom in een oneindige speelwereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie World of play by Trixie
Inspiratie en stories