Les Parisiennes pop - Mademoiselle Agathe

Haute couture poppetje met satijnen strik

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO219

les Parisiennes de Moulin Roty (13)

Mag juffrouw Agathe met jouw mini komen spelen? Deze zachte Les Parisiennes pop draagt een prachtige outfit volgens de laatste mode met een poederroze katoenen jurk en leggings vol glitter. De satijnen strik in haar kapsel maakt de look compleet.

Droom je mee weg naar het stijlvolle Parijs vol haute couture en charme?

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642539

CollectieLes Parisiennes
TypePoppen
Leeftijdvanaf 1 jaar
STOP/FINISTOP

Elegante pop Mademoiselle Agathe uit de Les Parisiennes van Moulin Roty. Een wondermooie en unieke zachte popje dat het vast meteen tot beste vriendin van jouw kleintje schopt. Ter gelegenheid van de 10e verjaardag van deze collectie draagt juffrouw Agathe een nieuwe outfit, volgens de laatste mode.

Afmetingen: 26 cm lang
Leeftijd: voor kinderen vanaf 1 jaar
Wasadvies: wassen in de machine op 30 ° C op wolprogramma - niet in de droger

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories