Blauwe accessoires voor Ma chérie création - décochic

Staat: Nieuw product

Corolle

COR006

Kan je maar niet genoeg krijgen van pimpen, customisen en stylen? Dan kan je met deze extra 'décochic' velletjes de kledij van je 'ma chérie' pop nog mooier maken.

8,80 €

7,04 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FFH36

CollectieMa chérie création
TypePoppenaccessoires
KleurBlauw
Korting- 50 %
STOP/FINISTOP

Deze 'décochic' set komt uit de 'ma chérie création'-collectie van Corolle. Speciaal ontwikkeld voor stylistes in spe. De kleding uit de collectie kan je naar hartelust stylen tot designerstukken. De velletjes met 'décochic'-accessoires bevatten strikjes, knopen en andere applicaties. Vergeet naaimachines, naald en draad, scharen of lijm, de 'décochic'-elementen hechten zich gewoon aan de stof. Zin in een nieuwe look? Je haalt alle versieringen eenvoudig van de kleding, en begint opnieuw.

In de collectie vind je ook de 'ma chérie' poppen Camille, Chloé, Cécile en Clara, en een heleboel outfits om te personaliseren.

Geschikt voor mini-fashionista's vanaf 5 jaar.
Hoogte pop: 33 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.280.010.190.01
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.