Minipop Matteo - 16 cm

Hip lappenpopje met knappe tuinbroek geschikt voor kindjes vanaf de geboorte

Staat: Nieuw product

Haba

HAB1027

Dit is lieve kleine Matteo, een vrolijke pop met een hippe outfit. Met zijn prachtige lach, stoere petje en vrolijk humeur is hij een ideaal speelkameraadje voor jouw kind.

Het perfecte popje om cadeau te doen aan alle poppenmama’s en -papa’s.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306237

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf de geboorte

Minipop Matteo van Haba is een lieve lappenpop. Als beste vriend staat hij klaar om samen de vele avonturen van de kindertijd te beleven en als trouwe metgezel is hij er altijd en overal bij.

Hij draagt een coole tuinbroek en is 16 cm lang, dit kleine formaat zorgt er voor dat hij perfect is voor kleine babyhandjes om mee te knuffelen. Hij kan veilig mee in de wieg of in de buggy. Een beste vriend voor het leven!

Leeftijd: vanaf de geboorte

Afmetingen: 16 x 7 x 6 cm​​​

Wasadvies: wassen op 30°C

Materiaal: polyester

-

Wie speelgoed koopt van de populaire Duitse speegoedfabrikant HABA kiest voor duurzaam. HABA is gespecialiseerd in authentiek en vaak houten speelgoed. Ze produceren al bijna 80 jaar prachtige speeltjes die kinderen op een veilige manier de wereld leren ontdekken. Naast de bekende gezelschapsspellen hebben ze ook een ruim aanbod aan baby-en peuterspeelgoed en leuke decoratie voor een keitoffe kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!