Knuffelpop Mason - 29 cm

Knappe poppenjongen met stoere baseballpet

Staat: Nieuw product

Haba

HAB1021

Mason is een echte sportfanaat, dat zie je zo aan zijn outfit en baseballpetje. Maar Mason houdt niet enkel van sporten, hij houdt ook van knuffelen.

Hij wordt zo het beste maatje van je kleine kapoen.

22,99 €

19,54 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1306305001

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 6 maanden

Knuffelpop Mason 29 cm van Haba is een zachte lappenpop gemaakt voor de allerkleinsten. Hij heeft een zachte vulling en lange armen en benen, ideaal voor kleine babyhandjes.

Mason draagt een knappe sportoutfit en een stoere baseballpet. De pop heeft een zachte machine wasbare body.

Leeftijd: vanaf 6 maanden

Afmetingen: 29 cm

-

Wie speelgoed koopt van de populaire Duitse speegoedfabrikant HABA kiest voor duurzaam. HABA is gespecialiseerd in authentiek en vaak houten speelgoed. Ze produceren al bijna 80 jaar prachtige speeltjes die kinderen op een veilige manier de wereld leren ontdekken. Naast de bekende gezelschapsspellen hebben ze ook een ruim aanbod aan baby-en peuterspeelgoed en leuke decoratie voor een keitoffe kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.237
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!