Poppenaccessoire Ma Corolle - ruiterhelm

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ32030

Maak je pop haar paardrij outfit compleet met deze zalige ruiterhelm uit de Ma Corolle-collectie. Een heerlijk poppenaccessoire voor jouw elegante pop.

22,00 €

15,40 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FCC04

CollectieMa Corolle
TypePoppenkleertjes
KleurZwart
Korting- 50 %
Afmetingen pop36 cm
STOP/FINISTOP

Leuke accessoire voor poppen uit de Ma Corolle collectie van Corolle. Deze paardrijhelm past perfect bij het ruiterpakje uit dezelfde collectie en zo maak je de look compleet.

Ma Corolle, dat zijn poppen (36cm) die kids zelf kunnen personaliseren. Dat kan met leuke kleding en accessoires, net zoals deze toque! Pop niet inbegrepen.
Ma Corolle poppen accessoires zijn geschikt voor mini mama's vanaf 4 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03600.35
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.