Knuffel & Rammelaar Eekhoorn - Pomme des bois

Leuk babyspeeltje gemaakt uit zacht katoen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO360

Pomme des Bois de Moulin Roty (20)

Hoe leuk is deze knuffeleekhoorn! Dit eekhoorntje is een heerlijk stuk babyspeelgoed, een rammelaar en tof boxspeeltje voor je baby om naar te grijpen, naar te kijken en te ontdekken.

Ontdek ook de andere leuke knuffeldiertjes uit de Pomme des Bois-collectie van Moulin Roty.

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 675006

CollectiePomme des Bois
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf de geboorte

Knuffel & Rammelaar Eekhoorn van Moulin Roty heeft een pluimstaart en lange pootjes waar je baby heerlijk mee kan knuffelen. Het heeft ook veel texturen en kleuren om je baby te vermaken.

Dit zacht babyspeeltje komt uit de Pomme des Bois-collectie. Deze collectie staat voor een vrolijke wereld vol met vreugde van het ontdekken. De combinatie van natuurlijk katoen met de kleuren van kreupelhout zorgen voor een tedere collectie vol spontaniteit.

Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 30 cm
Materiaal: katoen & polyester - OEKO-TEX® gecertificeerd
Wasadvies: wolwas op 30°C - niet in de droogkast

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Pomme des Bois de Moulin Roty
Inspiratie en stories