Muziekknuffel Eekhoorn - Pomme des bois

Zacht knuffeltje met leuke melodie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO365

Pomme des Bois de Moulin Roty (19)

Hoe leuk is deze knuffel eekhoorn Harry! Dit schattig popje kruipt graag mee onder de lakens en speelt zachte deuntjes af zodat jouw kleintje snel op weg is naar dromenland.

Ontdek ook de andere toffe muziekknuffels van Moulin Roty.

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 675041

CollectiePomme des Bois
TypeMuziekknuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Muzikale knuffeleekhoorn van Moulin Roty. Deze leuke eekhoorn is gemaakt van zacht katoen en ziet er fantastisch uit met zijn pluimstaart en pluizige oren.

Het knuffeltje komt uit de Pomme des Bois-collectie. Deze collectie staat voor een vrolijke wereld vol met vreugde van het ontdekken. De combinatie van natuurlijk katoen met de kleuren van kreupelhout zorgen voor een tedere collectie vol spontaniteit.

Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 39 cm
Materiaal: katoen & polyester - OEKO-TEX® gecertificeerd
Wasadvies: wolwas op 30°C - niet in de droogkast

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Pomme des Bois de Moulin Roty
Inspiratie en stories