Juwelendoos met muziek - Happy party

Blauwgroene muziekdoos met ruimte voor sieraden

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ944

Happy party is een prachtig geïllustreerde hartvormige muziekdoos voor het opbergen van sieraden en geheimen. Draai aan de zwengel, open de doos en verras!

Een gebeeldhouwde danseres draait zich om en wordt weerspiegeld in een silhouetspiegel op het geluid van de muziek "Verhalen uit het Weense Woud" van Johann Strauss.

22,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06082

TypeMuziekdozen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Sieradendoosje Happy party van Djeco bevat plek voor al jouw fijne spulletjes. Het speelt een melodie af die ongeveer 2 minuten en 30 seconden duurt. Een mooie decoratie item voor de kinderkamer en een ideaal geboortecadeau.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen: 15 x 9 x 14 cm
Materialen: hout met papier bekleed - fluwelen binnenkant

_

Bij Djeco ontwerpen ze hun collecties met bekende designers, illustratoren en nieuw talent. De tekeningen en kleuren geven elk item een unieke en vrolijke touch. Hun collectie muziekdoosjes spreekt tot de verbeelding en brengt rust en sfeer in de baby- en kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!