Muziekdoos - Leeuw

Muziekmobiel met het klassieke slaapliedje van Brahms

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM151

Ferm Living kIDs (65)

Op zoek naar een praktisch en toch stijlvol kraamgeschenk? Zoek niet verder, deze leeuw voldoet aan al je wensen. Deze muziekknuffel staat mooi in elke babykamer, is gemaakt van de mooiste materialen en afgewerkt met een geborduurd slapend snoetje.

Klaar om mee met hem een dutje te doen?

39,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100286206

CollectieSafari Animals
TypeMuziekdozen
KleurGrijs

Knappe muziekmobiel Leeuw uit de Safari Animals collectie van het wondermooie interieurmerk Ferm Living. Deze lieve leeuw kan je makkelijk overal een plekje geven dankzij de lus en verspreid een rustgevende melodie door de kamer als je aan de houten ring trekt.

Melodie: het klassieke slaapliedje van Brahms
Materiaal: deze muziekknuffel is gemaakt van natuurlijk en ruw linnen met een vulling van gerecycled polyester.
Afmetingen: 18 x 30 x 2 cm
Onderhoud: proper maken met een vochtig doekje

_

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieur items met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het verhaal van Ferm Living Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen. Ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo. Wire Basket by Ferm Living De Wire Basket van Ferm Living is een absolute bestseller. En ook een echte musthave voor in jouw interieur. Deze metalen opbergmand komt in drie maten en verschillende kleuren, én kan je combineren met een matching houten deksel. Met dat deksel bouw je de opbergmand in een oogwenk om naar een trendy tafeltje. Mooi én multifunctioneel dus! Ferm Living kiDs Collectie Breng sfeer in huis met de Ferm Living kiDs Collectie ! In deze collectie vind je alles om de kamer van je kind nog wat gezelliger te maken: muurlampen, kussens, dekentjes, tapijten, bedlinnen, behangpapier en ga zo maar verder. Elke stuk is uniek en van hoogwaardige kwaliteit.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories