2 fopspenen Bumi Bébé Baby blue / Milky white - Rond - 0 tot 3 maanden

Witte en baby blauwe in puur latex tut met kersvormige speen

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR126

Pacifier love met Hevea (32)

Heeft je deze Bumi Bébé serie al geprobeerd? Net zo veilig, stevig en zacht als je verwacht van de natuurlijke rubberen Hevea goodies, alleen in een vereenvoudigd ontwerp en een select aantal kleuren.

Gemaakt in een eendelig ontwerp, dus makkelijk proper te maken en hygiënisch.

16,00 €

11,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 292211

SamenstellingenNatuurrubber
CollectieBumibébé
TypeTutjes
KleurBlauw
Korting- 30 %
STOP/FINISTOP
Soort speenKersvormig/Rond

2 fopspenen Bumi Bébé Baby Blue & Milky White komt uit de collectie van HEVEA PLANET en is volledig gemaakt uit natuurlijk rubber, de kleurstoffen zijn ook plantaardig en vrij van nare stoffen. Dit is een setje van 2 speentjes met een ronde kersvormige speen die goed in het mondje blijft zitten en geen boven of onderkant heeft. Dus altijd goed zit.

Leeftijd: 3-36 maanden

Materiaal: 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea Brasiliensis boom

Onderhoud: de fopspeen vijf minuten in kokend water onderdompelen voor het eerste gebruik (niet uitkoken want dit kan de rubber beschadigen). Dan laten afkoelen en restjes water verwijderen dat nog in het speentje zit. Reinig de fopspeen altijd voor gebruik en controleer of het mondstuk niet beschadigd is. De fopspeen mag niet in de vaatwasser of in de magnetron worden gewassen, enkel met de hand.

Gebruiksadvies: Dompel de fopspeen niet onder in suikerhoudende producten. Bewaren in een schone, droge plek. Rubberen fopspeenhouder is apart verkrijgbaar bij De Kleine Zebra. Controleer de fopspeen altijd op slijtage. In overeenstemming met internationale normen en voor hygiënische en veiligheidsdoeleinden raden wij aan de Hevea fopspenen om de 6-8 weken te vervangen.

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort.

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8124.50.035
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!
Collectie Pacifier love met Hevea
Inspiratie en stories