Rubberen fopspeen Classic Ster & Maan - Orthodontisch

Tut uit puur natuurlijk rubber met dental speen, vrij van nare stoffen

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

Pacifier love met Hevea (32)

Kleine kindjes kunnen zo genieten van hun tutje... en met de Hevea fopspeen uit natuurlijk rubber kan je je kleintje naar hartenlust laten tutteren want het tutje is prachtig gedesigned voor alle comfort te geven én is goed voor het milieu dankzij het gebruik van 100% natuurlijke materialen.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 214101

SamenstellingenNatuurrubber
CollectiePacifiers
TypeTutjes
Soort speenOrthodonisch

Het Hevea Ster & Maan tutje is helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber en heeft geen naden zodat er geen vuil of bacteriën tussen kunnen kruipen en je de speen met een gerust hart aan je kleintje kan geven. Het tutje heeft een anatomische speen die afgeplat is, het zuiggedeelte is wat gebogen en kan zo mooi tegen het gehemelte passen. Dankzij de ergonomische vlindervorm is er voldoende ruimte aan de neus en kin en de leuke ventilatie-gaatjes voorkomen dat het tutje vacuum wordt gezogen.

Het hip Deens design is unisex en komt verpakt in een prachtig doosje.

Niet alleen het rubber dat Hevea gebruikt is afkomstig van een milieuvriendelijke plantage, ook het papier dat gebruikt wordt voor de verpakkingen komt van een FSC gecertificeerde plantage en is volledig recycleerbaar.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere kunstmatige kleurstoffen

Maten: 0-3 maanden, 3- 36 maanden en 3- 36 maanden large (iets steviger en nog groter)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.03
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!
Collectie Pacifier love met Hevea
Inspiratie en stories