Uitgebreide Make-Up Set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT122

Heb je een kleine schoonheidsprinses in huis die altijd maar naar jouw makeup-tasje zit te kijken of ervan houdt zichzelf mooi te maken? Dan is deze makeupset echt ideaal. Kinderen zullen zich rot-amuseren om zichzelf, vriendinnetjes, hun poppen en alle familieleden te 'schminken' en op te maken.

31,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Met deze make-up speelset van PlanToys komt de make-up artist in jezelf naar boven. In de set zit een spiegeltje, borstel, 5 makeup producten en een handig stoffen heuptasje om alles samen te houden en mee te nemen.

Afmetingen: 22,5 x 0,5 x 12 cm (tasje)

Leeftijd: + 3 jaar

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval rubberhout, dat is hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!


Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.36
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.

product referentie :3487