Als ik later groot ben word ik ...

18.11.2020

Als ik later groot ben word ik ... dokter, chef kok, sushi chef, kapper, barbier, detective, tandarts, dierenarts, ... Je kan alles worden als je klein bent en dat is net het leuke. Imitatiespeelgoed en rollenspelletjes zijn erg leerrijk voor kinderen. En met PLAN TOYS ben je aan het juiste adres om te zijn wil je maar wil.detective houten speelset plan toys imitatiespeelgoeddokter chirurg houten speelset plan toys imitatiespeelgoedWat is het belang van rollenspel?Spelen is een krachtig en vitaal onderdeel van leren en de ontwikkeling van kinderen. Rollenspel bestaat uit kleine, schattige situaties die nagebootst worden en imitatiespeelgoed is een fijne manier om rollenspelletjes in gang te zetten en te stimuleren. Het is speelgoed zonder directe regels maar met oneindig veel mogelijkheden. Via rollenspel kan je kind tal van vaardigheden oefenen en spelenderwijs leren.dokter chirurg houten speelset plan toys imitatiespeelgoedKinderen leren enorm veel door rollenspel en educatieve speelgoed dient als een nuttig hulpmiddel bij hun groei.Ondersteunt de ontwikkelingVan imiteren kan je leren. De speelsets van PLAN TOYS helpen het inlevingsvermogen en de concentratie van je kind te stimuleren. Tegelijk zijn ze ook goed voor hun fijne motoriek en oog hand coördinatie, denk maar aan thee schenken in de kleine thee kopjes, wasjes draaien in je eigen wasmachine of zelf sushi rollen met de sushi speelset.sushi houten speelset plan toys imitatiespeelgoedKinderen leren door te zien, naar hun ouders, naar hun omgeving. Tijdens fantasierijk spel en simpele handelingen kunnen ze hun vaardigheden oefenen. Bovendien zullen ze ook hun taal, communciatieskills en zich op sociaal vlak ontwikkelen tijdens elk soort rollenspel, alleen en met anderen.Minimalistisch en duurzaam designDe speelsets van PLAN TOYS speelsets zijn gemaakt van duurzame materialen. De designers achter PLAN TOYS zijn altijd gepassioneerd geweest om voor de planeet en de toekomst van onze kinderen te zorgen. Hoewel ze al meer dan 40 jaar houten speelgoed produceren, hebben ze nog nooit één enkele boom gekapt. Hoe cool is dat! In plaats daarvan gebruiken ze rubberbomen die geen latex meer produceren. sushi houten speelset plan toys imitatiespeelgoedsushi houten speelset plan toys imitatiespeelgoedPLANTOYS past geavanceerde methoden toe op het productieproces om meer milieuvriendelijke en groene producten te maken, en ze denken aan de milieu-impact bij elke stap. Na de productie van houten speelgoed gebruikt PLAN TOYS overgebleven zaagsel om een ​​nieuw materiaal te maken genaamd PlanWood ™.

Daarnaast worden houtsnippers en rubberboomwortels gebruikt om elektriciteit te produceren in hun fabrieken. Dit zijn maar een paar voorbeelden van hoe dit duurzaam speelgoedmerk hun best doet om het gebruik van natuurlijke hulpbronnen te veranderen in iets goeds.houten speelset plan toys imitatiespeelgoedBij PlanToys maken ze speelgoed en speelsets met realistische en toch fijne kenmerken, altijd rekening houden met het milieu. Dit topmerk is gepassioneerd over de veiligheid van kinderen en blijven de veiligheidsnormen overtreffen.
Omdat iedereen weet dat kinderen speelgoed graag in hun mond stoppen, gebruiken ze pigmenten en materialen die veilig zijn voor kinderen om mee in contact te komen. Voorbeelden hiervan zijn veilige kleuren op waterbasis en biologisch pigmenten in PlanWood ™ -producten, en een niet-giftige lijm genaamd E-Zero lijm.De ultieme cadeauDus als je nu nog niet overtuigd bent, kijk dan zelf naar de nieuwe collectie imitatiespeelgoed en speelsets voor de allerleukste rollenspelen vol fantasie. Het zijn stuk voor stuk ultieme cadeautips voor het eindejaar. Van een klassieke theeset over een detectiveset tot een speelset om al je knuffels te verzorgen. Wie je ook wil zijn, met deze collectie kan het allemaal!houten speelset plan toys imitatiespeelgoedhouten speelset plan toys imitatiespeelgoedImitatiespeelgoed Plan Toys >