Klassieke Aziatische thee set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT271

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (43)

Afternoon tea-time! In Azië maken ze van thee zetten een kunst. Met deze complete set kan je hen evenaren.

Fantasiespel is de perfecte manier om de verbeelding van een kind te stimuleren en hen tegelijkertijd uit te nodigen om hun sociale en communicatieve vaardigheden te oefenen. Kleintjes verbeteren hun woordenschat terwijl ze zitten en genieten van een kopje thee.

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3617

CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar

Klassieke Aziatische thee set uit de duurzame collectie speelsets van Plan Toys. Leuk voor kleine theekransjes met je knuffeldieren, familie of poppen. Bovendien stimuleert de Classic Tea Set de fijne motoriek en hand-oog coördinatie, aangezien kleine handen de stukjes stevig vasthouden tijdens het schenken, serveren en proeven.

Inhoud speelset: een theepot met 2 klassieke theekopjes, kan, dienblad voor serveren en caddy-lepel.

Afmetingen: 17,5 x 1,3 cm
Gewicht: 580 gram
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 2 jaar

 

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories