Super coole speelset - Detective

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT273

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (43)

We hebben een detective nodig! Spioneren, foto's nemen, op de uitkijk staan, ... Ben je bereid de zaak op te lossen?

Deze realistische speelset is een origineel en erg uniek geschenk voor elk kind en wordt geleverd met een detective tas, bril, camera, periscoop, walkie-talkie, krant en rode lens voor decodering.

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3701

CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Coole Detective speelset van Plan Toys is leuk voor rollenspelletjes, om op ontdekking of onderzoek te gaan. Kinderen ontwikkelen niet alleen hun probleemoplossende en logische denkvaardigheden, maar ze verbeteren ook hun hand-oog coördinatie en fijne motoriek tijdens het spelen en met anderen omgaan om het mysterie op te lossen.

Inhoud speelset: een detective tas, bril, camera, periscoop, walkie-talkie, krant en rode lens voor decodering. Gebruik de rode lens om verborgen aanwijzingen in de krant te vinden.

Afmetingen: 6 x 21 x 14 cm
Gewicht: 240 gram
Materiaal: PlanWood ™, katoen - vrij van toxische stoffen
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories