Houten camera met kleurlens

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT272

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (43)

Foto's nemen is een leuke bezigheid, door deze camera met kleurlens kijken is nog leuker!

Met heldere, gele en groene lensopties kunnen kinderen op een speelse manier doen alsof ze foto's maken. Welke speciale momenten zullen ze vastleggen? Dit imitatiespeelgoed is gemaakt van duurzaam hout en hangt makkelijk rond de nek van je fotograaf.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5450

CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten camera Colored Snap met draaiende kleurlens van Plan Toys. Dit fototoestel inspireert kinderen om buiten te gaan en te ontdekken - en gebruikt hun avontuurlijke geest om hen te begeleiden. Verbeeldingskracht wordt geactiveerd tijdens het spelen, terwijl de fijne motoriek en het coördinatievermogen worden verbeterd. Focus op wat je door de lens ziet en leg al het moois van de wereld vast.

Afmetingen: 10,3 x 4,6 x 7,9 cm
Gewicht: 170 gram
Materiaal: hout en katoen
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories