Houten microgolfoven

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT259

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (43)

Intrigerende keukentoestel voor heerlijke rollenspelletjes! Zeg hallo tegen deze houten magnetron. Hij biedt eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spel.

Super leuke aanwinst voor je speelkeuken of winkel en ook leuk om los mee te spelen in je speelkamer. De deur opent als een echte magnetron en de draaiknoppen zorgen ook voor een realistisch effect! Wat ga jij als eerste klaarmaken?

90,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3618

CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten microgolfoven uit de duurzame collectie van Plan Toys. Speel een rollenspel als gastheer van een feest en verwarm al je maaltijden op een paar seconden. De mogelijkheden voor fantasiespel zijn eindeloos met deze houten magnetron dankzij de realistische functies zoals een draaiende plaat, timer en een hoorbare temperatuurregelaar kunnen kinderen zich voorstellen dat ze een echte microgolfoven gebruiken.

Naast het prikkelen van de verbeelding, verbetert de magnetron het logisch denken en probleemoplossende vaardigheden terwijl kinderen door hun fantasiescenario's en keukenspelletjes navigeren. In dezelfde collectie is er ook een houten fornuis, koelkast en wasbak verkrijgbaar en fijne eetsets uit hout. Check zeker de rest van de Plan Toys collectie!

Afmetingen: 16,5 x 32 x 20 cm
Materiaal: handgemaakt uit hout van rubberbomen en vrij van scherpe randen om de veiligheid van kinderen te garanderen.
Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories