Opinel-zakmes - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB249

Terra Kids collectie by Haba (50)

Door de afgeronde punt en dubbele veiligheidsring is dit licht en stevig zakmes veilig voor kinderen. Handig voor stoere avonturiers en makkelijk op te bergen dankzij het bijgeleverde vilten etui. Met de praktische karabijnhaak hang je het zakmes zo aan een rugzak of je riem tijdens je ontdekkingstocht. Ideaal voor wandelingen, picknicks en knutselactiviteiten!

27,99 €

22,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303538

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar

Stevig, licht en veilig voor kinderen: dit Terra Kids zakmes is er enkel voor de echte padvinders, met afgeronde punt en dubbele veiligheidsring die ongewild dicht- of openklappen voorkomt, karabijnhaak en vilten etui om het mes veilig op te bergen

Waarschuwing! Let wel op het mes mag enkel onder toezicht van een volwassenen gebruikt worden.

Materiaal: hout en inox - metaal en vilt
Diameter: 2,5 cm

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.020.220.08
  • Door Anonymous A.
  •  de 06/04/2020
goed
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories