Opinel-zakmes - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB249

Terra Kids collectie by Haba (55)

Door de afgeronde punt en dubbele veiligheidsring is dit licht en stevig zakmes veilig voor kinderen. Handig voor stoere avonturiers en makkelijk op te bergen dankzij het bijgeleverde vilten etui. Met de praktische karabijnhaak hang je het zakmes zo aan een rugzak of je riem tijdens je ontdekkingstocht. Ideaal voor wandelingen, picknicks en knutselactiviteiten!

22,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303538

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar

Stevig, licht en veilig voor kinderen: dit Terra Kids zakmes is er enkel voor de echte padvinders, met afgeronde punt en dubbele veiligheidsring die ongewild dicht- of openklappen voorkomt, karabijnhaak en vilten etui om het mes veilig op te bergen

Waarschuwing! Let wel op het mes mag enkel onder toezicht van een volwassenen gebruikt worden.

Materiaal: hout en inox - metaal en vilt
Diameter: 2,5 cm

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.020.220.08
  • Door Marc M.
  •  de 06/04/2020
goed
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories