Voor geboren ontdekkers: Terra Kids!

23.07.2018

De zomer... da's hét moment bij uitstek om buiten te spelen, er samen met de kindjes op uit te trekken, te ontdekken, verrast te worden, eindeloos te beleven... en dat alles wordt nog leuker met deze coole buitenspeelgoed lijn van het geniale speelgoedmerk HABA: Terra Kids.

terra kids buitenspeelgoed haba

terra kids blaaspijp pijltjes afschieten haba

terra kids buitenspeelgoed haba

Kinderen zijn vaak ontdekkers eerste klas en speciaal voor hen creëerde HABA een nieuwe lijn die de naam Terra Kids kreeg. Deze collectie zit vol fijn buitenspeelgoed, gereedschap voor mini-bouwers, educatieve bouwpakketten en benodigdheden die buitenspelen opeens een andere dimensie geven.

Zo kan je een echte takel maken aan je boomhut of kamp, op zoek gaan naar beestje met je vergrootglas of ze vangen met de insectenzuiger. Vuur maken (!) of papa helpen met je eigen gereedschapsset en een hele reeks tools die de job klaren maar wel volledig op maat zijn ontworpen van kleine klushandjes.

terra kids bankschroef voor kinderen hout haba

wegwerpvliegtuig haba terra kids

terra kids buitenspeelgoed voor ontdekkers

Terra Kids heeft alles in huis om oudere kinderen tijdens de zomer bezig te houden, in de tuin, op de camping, tijdens een wandeltocht ... De verschillende (bouw)sets kan je zelf in elkaar zetten en daarmee mee spelen of een plaatsje geven in de tuin. Met de kindertelescoop kan je de buren begluren ;-) of de boten op vakantie. Het buitenspeelgoed zoals de ingenieuze blaaspijpkatapultvliegtuig of het gereedschap zoals de mini-bankschroef zorgen dat er altijd iets te beleven valt.

Eindeloos veel speelplezier verzekerd, een origineel cadeau voor avontuurlijke en vooral nieuwsgierige kinderen want ook tijdens de vakantie kan je perfect dingen bijleren!

terra kids verrekijker

gereedschaps koffer set om in elkaar te steken terra kids haba

terra kids voor mini makers

katapult vliegtuig super cadeau voor stoere jongens haba

bloemenpletwals haba terra kids

terra kids haba buitenspeelgoed - echt gereedschap voor kinderen

terra kids kinderen gereedschap tools kids haba

terra kids takel boomhut buitenspeelgoed

Voor de mini-makers en de geboren avonturiers ☞ de geniale Terra Kids collectie van HABA.