Multifunctionele Terra Kids - Minibankschroef

Staat: Nieuw product

Haba

HAB205

Terra Kids collectie by Haba (57)

Er is altijd werk aan de winkel! En met deze mini bankschroef van Haba Terra Kids kan je werken, bouwen, repareren zoveel als je zelf maar wil. Klaar om erin te vliegen?

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303454

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar

Vastklemmen, boren, iets creëren met de multifunctionele Haba Terra Kids minibankschroef is het echt kinderspel! Korte takken (max. Ø 4 cm) kunnen gemakkelijk en stevig in de bankschroef worden vastgeklemd, om daarna verder te worden bewerkt, door bijvoorbeeld te snijden of zagen. De extra notenkraker- en kastanjeboorfunctie maken van deze handige bankschroef een echte alleskunner.

Afmetingen: 5 x 5 cm
Materiaal: hout.

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.55150.27
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories