Multifunctionele Terra Kids - Minibankschroef

Staat: Nieuw product

Haba

HAB205

Terra Kids collectie by Haba (55)

Er is altijd werk aan de winkel! En met deze mini bankschroef van Haba Terra Kids kan je werken, bouwen, repareren zoveel als je zelf maar wil. Klaar om erin te vliegen?

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303454

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar

Vastklemmen, boren, iets creëren met de multifunctionele Haba Terra Kids minibankschroef is het echt kinderspel! Korte takken (max. Ø 4 cm) kunnen gemakkelijk en stevig in de bankschroef worden vastgeklemd, om daarna verder te worden bewerkt, door bijvoorbeeld te snijden of zagen. De extra notenkraker- en kastanjeboorfunctie maken van deze handige bankschroef een echte alleskunner.

Afmetingen: 5 x 5 cm
Materiaal: hout.

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.55150.27
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories