Set van 2 strijkapplicaties - Sunshine

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ32362

Zin om de kids hun kleding wat op te vrolijken? Gebruik dan deze superschattige 'sunshine' strijkfiguren. Ook ideaal voor op tassen en jassen....

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 158635 &

CollectieWeather
TypeStrijkapplicaties
KleurMeerkleurig

Zin om de kids hun kleding wat op te vrolijken? Gebruik dan deze superschattige 'sunshine' strijkfiguren. Ook ideaal voor op tassen en jassen. Hoe ga je te werk? Heel simpel! Plaats het geborduurde tekeningetje op de kleding. Leg er een doek over en houd het heet strijkijzer voor 20 à 30 seconden op het figuurtje. Nog een keer langs de andere zijde strijken, even laten afkoelen en klaar is kees!

Opgelet: bij delicate stoffen is opnaaien aangeraden in plaats van opstrijken.
Inhoud: 1 zonnetjes- en 1 wolkjes strijkpatch, afgewerkt met borduursels in felle kleuren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Natalie J.
  •  de 28/10/2022
Zo fijn om dit mooie makkelijk aan te brengen product gratis te krijgen, waarvoor dank!
  • Door Martina V.
  •  de 11/10/2022
Cute!
  • Door Katelijn B.
  •  de 22/08/2020
mooi
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.