DIY hobbyboek met 35 patronen - Borduurplezier

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ23185

In het hobbyboek Borduurplezier vind je 35 innovatieve en klassieke borduuritems. Anneleen Brants ontwierp 35 patronen om te borduren op...

12,50 €

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

STOP/FINISTOP
In het hobbyboek Borduurplezier vind je 35 innovatieve en klassieke borduuritems. Anneleen Brants ontwierp 35 patronen om te borduren op tal van kleding- en deco-items.

Borduren is aan een opmars bezig, er is een waaier aan materiaal beschikbaar en je kunt er de mooiste spullen mee creeren.
De jonge Anneleen Brants bewijst dit met haar succesvolle winkel Het Borduurbloempje, waar ze haar eigen patronen verkoopt en drukbezochte workshops organiseert. En het werkt aanstekelijk: van een simpele hartjesvorm verwerkt in een armband over een knapzak met strandmotief tot een geborduurd T-shirt.

Auteur: Anneleen Brants
ISBN: 9789401419925
Aantal pagina's: 168


Dit boek is tijdelijk in prijs verlaagd.
verkoopprijs: €24.99
actieprijs: €12.50
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212600.74
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.