DIY Gereedschapskist bouwpakket - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB250

Terra Kids collectie by Haba (55)

Bouw je eigen gereedschapskist en geef al je tools een eigen plekje. De bouwset is gemakkelijk en in slechts enkele stappen in elkaar te steke. Je gereedschap wordt ordelijk opgeborgen en blijft altijd binnen handbereik.

De bijhorende Terra Kids gereedschapstas kan makkelijk en snel met de aluminium karabijnhaken aan je broek of ceintuur bevestigd worden, ideaal voor een werkje op verplaatsing.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303568

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Je hele gereedsschapscollectie krijgt een plekje eens je klaar bent met dit uniek gereedschapkist bouwpakket van Haba's Terra Kids. Voor kinderen is het al leuk om deze gereedschapskist samen met hun ouders in elkaar te steken. Een fijn geschenk voor kleine mini-bouwers!

Afmetingen: 17 x 34 cm
Materiaal: hout - katoen - metaal

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.330.180.071
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories