DIY Gereedschapskist bouwpakket - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB250

Terra Kids collectie by Haba (60)

Bouw je eigen gereedschapskist en geef al je tools een eigen plekje. De bouwset is gemakkelijk en in slechts enkele stappen in elkaar te steke. Je gereedschap wordt ordelijk opgeborgen en blijft altijd binnen handbereik.

De bijhorende Terra Kids gereedschapstas kan makkelijk en snel met de aluminium karabijnhaken aan je broek of ceintuur bevestigd worden, ideaal voor een werkje op verplaatsing.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303568

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Je hele gereedsschapscollectie krijgt een plekje eens je klaar bent met dit uniek gereedschapkist bouwpakket van Haba's Terra Kids. Voor kinderen is het al leuk om deze gereedschapskist samen met hun ouders in elkaar te steken. Een fijn geschenk voor kleine mini-bouwers!

Afmetingen: 17 x 34 cm
Materiaal: hout - katoen - metaal

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.330.180.071
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories