Vliegensvlug katapultvliegtuig - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB251

Terra Kids collectie by Haba (55)

Goed speelgoed hoeft soms helemaal niet duur te zijn. Zoals dit graaf kaktapultvliegtuig van Haba, afkomstig uit de Terra Kids collectie en gemaakt van uiterst licht, flexibel en tegelijk stevig materiaal. Voor extra lang speelplezier zitten er bij deze set ook een paar reserve-elastieken.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303572

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 jaar

Het katapultvliegtuig van Terra Kids is de perfecte combinatie van een stoere katapult en een elegant zweefvliegtuig. Span de elastiek op, laat het vliegtuig los en daar zoeft het weg! De neerklapbare staartvleugels zorgen voor een optimale vlucht.

Inhoud: 1 katapultvliegtuig, 3 elastieken
Afmetingen: 29 x 29 cm
Materiaal: stof, kunststof
Leeftijd: geschikt vanaf 6 jaar

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.54310.098
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories