Vliegensvlug katapultvliegtuig - Terra Kids

Fijn buitenspeelgoed voor actieve kiddos, vanaf 6 jaar

Staat: Nieuw product

Haba

HAB251

Terra Kids collectie by Haba (50)

Goed speelgoed hoeft soms helemaal niet duur te zijn. Zoals dit graaf kaktapultvliegtuig van Haba, afkomstig uit de Terra Kids collectie en gemaakt van uiterst licht, flexibel en tegelijk stevig materiaal. Voor extra lang speelplezier zitten er bij deze set ook een paar reserve-elastieken.

14,99 €

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303572

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 jaar

Het katapultvliegtuig van Terra Kids is de perfecte combinatie van een stoere katapult en een elegant zweefvliegtuig. Span de elastiek op, laat het vliegtuig los en daar zoeft het weg! De neerklapbare staartvleugels zorgen voor een optimale vlucht.

Inhoud: 1 katapultvliegtuig, 3 elastieken
Afmetingen: 29 x 29 cm
Materiaal: stof, kunststof
Leeftijd: geschikt vanaf 6 jaar

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.54310.098
  • Door Anonymous A.
  •  de 23/06/2022
Vliegtuig is correct voor zijn prijs, Het handvat voor de duim vd katapult is te smal gemaakt voor de kleine vingers om de elastiek te kunnen aanspannen. Breder handvat was beter geweest. Spijtig!
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/04/2021
Heel leuk
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories