Originele plantenpers - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB228

Terra Kids collectie by Haba (55)

Bloemen, bladeren, grassprieten... alles wat kinderen tijdens hun speurtocht door de natuur verzamelen, kan in deze Terra Kids plantenpers worden geperst, zodat het kan worden bewaard.

19,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303621

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Terra Kids plantenpers van Haba, met 5 inlegpapieren en een handige trekkoordsluiting. Zo kan je planten persen zonder grote krachtinspanning. Licht en compact: perfect voor onderweg!

Geschikt voor kleine onderzoekers vanaf 5 jaar.

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken. Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.2726.50.917
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories