Knutselset - rijgen - Mijn feetjes

Betoverende knutselset - Rijgen - Mijn feetjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ530

Djeco DESIGN BY Collectie (275)

Maak een vrolijke fee door te rijgen, vouwen, knippen en plakken. Je zult al snel merken dat de fee door de mooie patronen een betoverend uiterlijk heeft. Laat je creatieve geest helemaal de op vrije loop. Ben je klaar? Dan heb je zelf een leuk speelvriendinnetje gemaakt. In totaal kan je 4 poppetjes maken met dit pakket.

10,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08976

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenRijgen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Dit knutselpakket Mijn Feetjes bevat 2 kartonnen bladen met vouwfiguren, 9 chenilledraden in verschillende kleuren, 40 kralen, 28 buisjes en een kartonnen blad met dierenkoppen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen verpakking: 23,5 x 23 x 4 cm
Design: Caroline Faup

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories