Kimroza's wishlist: wat staat erop? #15jaarDKZ

13.10.2022

DE KLEINE ZEBRA blaast 15 kaarsjes uit! 


De Kleine Zebra viert zijn 15e verjaardag!
Daarom houden we een hele feestweek en kan je meedoen aan onze grootste winactie op instagram tot nu toe.
1 winnaar maakt kans op zijn volledige wishlist van 15 items!
Wil je die babykamer helemaal inrichten? Je zak van Sinterklaas vullen of alle kerstcadeautjes al kopen?
Allemaal mogelijk als je de giveaway wint! 


Kimroza's 15 favorieten

Een webshop die 15 jaar wordt, dat zie je niet vaak. We willen het dan ook niet zomaar voorbij laten gaan en maken er de rest van de maand één groot feest van. Team Kleine Zebra wil jullie nog steeds elke dag verrassen met de mooiste selectie stijlvolle must-haves voor een zalige kindertijd.

In 15 jaar tijd zijn er heel wat collecties, mode trends en merken gepasseerd, onze webshop groeide en we zijn zo blij met elke aankoop, klant of feedback. Ter gelegenheid van 15 jaar De Kleine Zebra willen we graag weten welke items hartjes maken van jullie ogen, welk artikel op je wishlist staat voor het najaar en hoe je verlanglijstje eruit ziet. 

We vroegen alvast aan enkele insta-mommies wat hun 15 favorieten zijn.
Kijken jullie mee wat Kim (@kimroza) gekozen heeft? 
De items worden beschreven van boven naar onder en van links naar rechts.

dekleinezebra wishlist verlanglijstje



1. Aap verkleedcape

Oeh en aah zijn echt wel de woorden die uit je mond zullen rollen bij het zien van deze unieke WILD & SOFT verkleedcape. Ben je het knuffelen even beu? Dan leg je hem op bed of op de grond als tapijt.


2. Gruwelboek

Dit spookje woont met andere creaturen in het kasteel. Het hoogste torentje is geen plek waar ze durven komen.
Tot ze op een gegeven moment een soep moeten maken...

boek prentenboek gruwelboek gruwelboekje


3. Memory

Om toegelaten te worden tot de Magic School moet je de krachten bundelen en de juiste persoon aan het juiste magische object linken. 


4. Glow in the dark - puzzel

Als je klaar bent met deze puzzel van MUDPUPPY kan je het licht uitdoen en het heelal in het donker bewonderen dankzij de glow-in-the-dark finish, zie jij de verschillen?


5. Apenkop

Oeoe, ahah! Deze speelse WILD & SOFT apenkop is ideaal om aan de muur van de kinderkamer te hangen, een jungle thema kracht bij te zetten of elke dag slaapwel te zeggen als je kleintje in zijn bedje kruip.
Joe de Aap is gemaakt van kwalitatieve pluche en zet de toon in elk speels interieur!



6. Muurstickers

Creativiteit zit hem in de dingen zo te draaien dat verbeelding net echt wordt. Maak je muur eens zo mooi en waan je midden in een safari op zoek naar the big 5 met muurstickers voor de kinderkamer van LILIPINSO.


muursticker muurstickers muurdeco muurdecoratie


7. Kerstkussen - drum

Reusachtige zuurstokken en trommels brengen ons terug naar een kindertijd vol kerstmagie. Dit FABELAB sierkussen brengt sfeer en gezelligheid in huis en maakt van Kerstmis de meest magische tijd van het jaar.


8. Tovernaarshoed 

Details maken de outfit. Deze punthoed van SOUZA FOR KIDS is dan ook dé finishing touch van elke tovenaarsoutfit. Je kleintje zal blinken van trots en dat heeft niet alleen te maken met de gouden sterren ;-)

tovenaar tovenaarshoed tovenaarscape verkleden verkleedkledij verkleedkostuum


9. Tovenaarscape

Met SOUZA FOR KIDS krijgt elk verkleedmomentje een gouden randje. De kostuums zitten vol prachtige details, zijn van uitstekende kwaliteit en doen de fantasie van kleintjes op hol slagen.
Zo ook deze prachtige cape die je op 1-2-3 omtovert tot een echte tovenaar met stijl.



10. Glow in the dark - kaartspel

6 delen van het skelet vinden, wat een gekke uitdaging. Maar let op voor gebroken botten! Een ruilspel van DJECO met lichtgevende kaarten om ook stiekem ’s nachts in het donker te spelen voor diegene die durven.



11. Geheim dagboek

Niet alle dagboeken hoeven eenhoorns of hartjes te bevatten.
Dit exemplaar uit de TIGER TRIBE collectie gemaakt om je diepste geheimen in te schrijven én ze aan niemand door te vertellen dankzij het old school slotje met sleutel.



12. Muurdeco composition No. 84

Met deze muurdeco compositie heb je meteen een mooie selectie MIN MIN COPENHAGEN wall shapes die je een plekje kan geven in je interieur. Perfecte muurdecoratie met stijl, kleur en de nodige portie originaliteit, dit heeft niemand anders!
Bij de houten vormen zitten magnetische strips, je kan de vormen dus ook switchen als je erop uitgekeken geraakt, al denken we niet dat dat snel het geval zal zijn.

muurdeco muurdecoratie


13. Jungle - poster

Allemaal beestjes! Het jungle leven bruist op deze prachtig geïllustreerde poster met kader van MIMI'LOU.
De tekening is rijk aan detail, fris van kleur en dankzij de eigen houten kader kan je hem meteen een plekje aan de muur van jouw junglekamer geven.


14. Vaas

Of je deze DESIGNLETTERS vaas nu als geschenk, verjaardagscadeau of gewoon voor jezelf koopt hij past in elk modern interieur en geeft met zijn stijlvolle woorden een speelse touch aan elke homestyling.

vaas bloemenvaas designletter designletters


15. Knutselset

Kleine tovenaar, heks of wannabe Harry Potter in huis? Met deze kit komt het helemaal goed want je kan je eigen toverstaf maken.
In deze magische knutselset uit de leuke collectie van TIGER TRIBE zitten vier houten toverstokken om zelf af te werken met glitterverf, spinnen en schitterende extra's.

Kimroza's verlanglijstje met 15 favoriete item heeft een totale waarde van 534,22 euro! 
Wil je ook jouw 15 favorieten winnen? Doe dan zeker mee met de winactie op onze feed. 



Wil jij ook 15 items winnen? >



Te ontdekken