Poster met kader - Jungle

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML078

Welcome to my jungle (56)

Allemaal beestjes! Het jungle leven bruist op deze prachtig geïllustreerde poster met kader van Mimi'lou.

De tekening is rijk aan detail, fris van kleur en dankzij de eigen houten kader kan je hem meteen een plekje aan de muur van jouw junglekamer geven.

47,00 €

37,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AFC2

TypePosters
KleurMeerkleurig
ThemaTrip rond de wereld
STOP/FINISTOP

Leuke poster met kader Jungle, een ontwerp van het wondermooie woonmerk Mimi'lou. Deze muurdecoratie zit vol detail en komt in een stijlvolle houten kader. Er is ook panoramabehang beschikbaar van deze prent.

Afmetingen: 30 x 40 cm

Materiaal: papier - eikenhouten kader - plexiglas

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie illustraties van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
43.21.433.20.7
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories