Set van 4 posters - Hello

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML046

Met deze leuke set posters kan je meteen heel de kamer aankleden. Hang ze samen of verspreid ze aan de muur, op een plank of in een kader, alles past mooi bij elkaar en is toch anders.

Een leuk hebbeding van MIMI'lou uit Parijs.

19,00 €

15,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AFF29

TypePosters
KleurMeerkleurig
ThemaForest
STOP/FINISTOP

Hello, is een toffe set van 4 MIMI'lou posters met verschillende afmetingen. Van een gekke wasbeer op A3 formaat tot een leuke quote op postkaartformaat. Met deze set geef je sfeer aan elke ruimte in huis.

Afmetingen: Wasbeer, 40 x 30 cm - Hello, 30 x 20 cm - Regenboog, 20 x 20 cm - C'est la vie, 10 x 15 cm

Materiaal: papier

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje dat op enkele jaren tijd is uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merk met knappe muurstickers, fijne posters en allerlei mooie items geïnspireerd op de rijke verbeeldingswereld van onze kleintjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.02
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/12/2020
Prenten zijn zoals op de site.
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!