Poster - Zebra

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML088

Welcome to my jungle (54)

De beroemde zebra-knuffel! Daar worden wij vrolijk van.

Deze Mimi'Lou Zebra poster is gedrukt op mooi dik papier in Frankrijk en een fijne aanwinst voor aan de muur van je kinderkamer.

19,00 €

15,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AFF34

TypePosters
KleurRoze
ThemaDieren
STOP/FINISTOP

Zebra poster van Mimi'Lou is een mooie tekening van een 2 zebra's die elkaar knuffelen, een fijn stuk muurdecoratie om makkelijk op te hangen in de kinderkamer.

Afmetingen: 60 x 40 cm

Materiaal: gedrukt op 230 gram papier - offset mat

Herkomst: gedrukt in Frankrijk

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie illustraties van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories