Grote poster - Happy

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML064

MIMI'lou brengt altijd een leuk sfeertje in huis, zo ook met deze exclusieve poster met een simpele, duidelijk boodschap: happy.

Daar wordt je instant vrolijk van!

19,00 €

15,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AFF21

TypePosters
KleurGrijs
ThemaDieren
STOP/FINISTOP

Super mooi geïllustreerde poster van MIMI'lou met feestelijk konijn en de woorden 'Happy'. Past in elke kamer in huis, je kan hem dus perfect voor jezelf houden :-)

Afmetingen: 60 x 40 cm

Materiaal: papier

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
601400.14
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!