Poster - Happy Day

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML003

Elke dag is een leuke dag als je naar deze poster van Mimi'lou kijkt.

Keer op keer zal hij een glimlach op je gezicht toveren met zijn vrolijke confetti en geestige feestelijk uitgedoste grijze uil.

19,00 €

15,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AFF09

TypePosters
KleurRoze
ThemaBirds
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Leuke poster van MIMI'lou met illustratie van een feestuil met hoedjes, kleurrijke confetti en de tekst 'happy day'. Leuk decoratief element om de kamer op een simpele manier een speels en tegelijk artistieke toets te geven.

Afmetingen: 60 x 40 cm

Materiaal: papier

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.40.60.010.11
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!