In een vingerknip überhip met MIMI'lou

05.04.2018

Daar is de lente! Daar is de zon!

Bijna, maar wij denken dat ze weldra zal komen.

Straks staat alles in bloei en krijgen de blaadjes bomen...

mimi'lou muurstickers

Van zodra de lente in ons land is wil iedereen naar buiten. Je kijkt ineens met een ander oog naar de wereld rondom je en vaak ook naar je interieur. Kriebelt het om iets te veranderen in de kinderkamer? Wij hebben het perfecte merk om op 1-2-3 een frisse en wondermooie wind door de (kinder)kamer te laten waaien: MIMI'lou.

Dit poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren.

mimi lou veren muutstickers bonne nuit

mimilou reuze muursticker luchtballon

Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merk met allerlei mooie items geïnspireerd op de rijke verbeeldingswereld van onze kinderen. Kijk zelf eens tussen de kleine, grote en heel grote muurstickers van wondermooie heteluchtbalonnen, over een rij elegante zwanen, een feestelijke woordslingerfluffy veren tot speelse groeimeters en levensgrote bomen in goudfolie.

Bovendien zijn de stickers niet alleen geschikt voor muren maar kan je ze ook super makkelijk kleven op een kast, deur, langs een lichtknop of op elk vlak en proper oppervlak zonder sporen achter te laten of de muur te beschadigen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos en creatief uit de hoek komen was nooit eerder zo makkelijk.

mimilou groeimeter just a touch muurstickers

Er werden ook 9 leuke, nieuwe sets toegevoegd aan de Just a Touch collectie by MIMI'lou. Dat zijn geweldige, budgetvriendelijke muurstickersets die een vergeten plekje makkelijk opfleuren. Een grauwe muur, donkere kast, oude koffer of eenvoudig bureau, ... met een vleugje Mimi'lou geef je elk egaal oppervlak een ferme boost. In een vingerknip zijn jouw muur en meubeltjes überhip! Super leuk voor je eigen interieur of om iemand dierbaar blij te maken en cadeau te doen. Naast muurstickers in alle maten en vormen zitten er ook leuke baby-kaartjes, mooie posters, geborduurde kussens en een set lichtgevende muurstickers in deze magische collectie vol stijl.

mimilou swans just a touch lazy bears

mimi'lou glow in the dart posters

Benieuwd naar de hele collectie? De nieuwste MIMI'lou-collectie kan je hier bekijken, jouw favoriet zit er vast en zeker tussen!