Reuze grote sticker IN THE SKY

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML037

Een beer met een verrekijker, 2 guitige stokstaartjes met een vlindernetje, zwaluws, hippe wolken ... Klaar voor een leuke trip door de lucht met deze fantastische hete luchtballon en al zijn gekke passagiers?

Wat een wondermooie muursticker van MIMI'lou, perfect om de kamer van je kindje(s)  te voorzien van een echt eye-catcher om bij weg te dromen.

119,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART438

TypeMuur- en interieurstickers
STOP/FINISTOP

Reuze grote muursticker IN THE SKY, een prachtig ontwerp van het Franse merk MIMI'lou. Makkelijk aan te brengen en garant voor prachtige eye-catcher en originele look in jouw gezellige kinderkamer.

Afmetingen: ongeveer 140 x 65 cm
Materiaal: 100% vinyl

Makkelijk aan te brengen op elk vlak en proper oppervlak. Indien nodig, kunnen de stickers ook weer verwijderd worden.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.660.080.45
  • Door Anonymous A.
  •  de 09/03/2021
Erg mooi, maar niet zo eenvoudig aan te brengen. Alle delen zijn afzonderlijk uit te knippen en vooral de ‘holle’ figuren (beer en tijger) zijn niet evident om mooi los en geplakt te krijgen. Best even tijd voor nemen.
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!