Toffe glow-in-the-dark stickerset - Pastilles

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML039

Schrijf zijn of haar naam, bouw een huis, maak een groot hart ... met deze lichtgevende muurstickers van MIMI'lou kan je zelf aan de slag gaan. Het resultaat is net een slinger die licht geeft in het donker, het zorgt voor een verrassend resultaat en een gerust gevoel bij je kleintje als die gaat slapen.

Een klein en tegelijk magisch detail!

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART474

TypeMuur- en interieurstickers
KleurGeel
ThemaBohemian ambiance

PASTILLE is een makkelijk aan te brengen, lichtgevende set MIMI'lou muurstickers om een eigen compositie mee te maken, plak deze in totaal 130 ronde glow-in-ther-dark stickers dicht bij een lichtbron voor een perfect resultaat.

Afmetingen: verpakking 19 x 26 cm
Materiaal: 100% vinyl

De muurstickers kleven op elk vlak en proper oppervlak. Indien nodig, kunnen de stickers ook weer verwijderd worden zonder sporen na te laten.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.20.170.019
  • Door Anonymous A.
  •  de 01/04/2021
supergave stickers. maken de kamer heel gaaf!
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!