Muursticker Ours smile

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML059

Monochrome kinderkamer inspiratie (71)

Je ziet enkel de contouren van zijn snoet maar deze ijsbeer brengt meteen sfeer in elke kamer. Hij lacht 24 uur op 24 en is altijd vrolijk. Daar kan je toch geen nee tegen zeggen?

22,00 €

17,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART505

TypeMuur- en interieurstickers
KleurZwart
ThemaForest

Leuke Ours smile muursticker van MIMI'lou, ontworpen en gemaakt in Frankrijk.

Materiaal: 100% matte vinyl

Afmetingen stickervel: ongeveer 26 cm

Gebruiksadvies: Plak deze (muur)stickers enkel op droge en propere oppervlakken (muren, meubels, ramen ...) die vlak zijn. Makkelijk aan te brengen en indien nodig kunnen de stickers ook weer makkelijk verwijderd worden. Geleverd met een handleiding.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje dat op enkele jaren tijd is uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merk met knappe muurstickers, fijne posters en allerlei mooie items geïnspireerd op de rijke verbeeldingswereld van onze kleintjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
401300.01
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories