Muursticker behangpapier - Forêt

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML063

Fluffy konijnen, sluwe vossen, wasbeertjes, egels, ...

Breng wat gezelligheid van het beestenbos naar binnen met deze stickerset van MIMI'lou. Kleef de diertjes en boompjes net zoals jij wil en het resultaat zal prachtig zijn.

22,00 €

17,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART501

TypeMuur- en interieurstickers
KleurMeerkleurig
ThemaForest
STOP/FINISTOP

Met deze serie muurstickers Forêt van MIMI'lou maak je je eigen behang. Je kiest je eigen compositie en waar je ze plakt. Het resultaat is altijd uniek én wondermooi. Deze stickerset is ontworpen en gemaakt in Frankrijk.

Materiaal: 100% matte vinyl

Afmetingen: ongeveer 2m²
De MIMI'lou behangpapierstickers passen zich perfect aan je interieur of grote van je muur. Elk element zit apart op het stickerblad en zo kan je ze zelf met het grootste gemak op de muur positioneren en kleven.

Gebruiksadvies: Plak deze (muur)stickers enkel op droge en propere oppervlakken (muren, meubels, ramen ...) die vlak zijn. Makkelijk aan te brengen en indien nodig kunnen de stickers ook weer makkelijk verwijderd worden. Geleverd met een handleiding.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje dat op enkele jaren tijd is uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merk met knappe muurstickers, fijne posters en allerlei mooie items geïnspireerd op de rijke verbeeldingswereld van onze kleintjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.01
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!